We bereiden de installatie voor met uw hulp

Groenopladen.nl is partner van de Broekhuis groep. Wij bieden laadstations van hoogwaardige kwaliteit, en deskundige installatie door gecertificeerde monteurs.

Vul de gegevens in het onderstaande formulier aan om de aanvraag van uw laadstation compleet te maken. Na het aanleveren van uw gegevens komen we binnen 2 werkdagen bij u terug met een offerte op maat.

Wat zijn de vervolgstappen?

1. Wij bestellen de juiste lader

Elke auto, situatie en wens is anders, dus we stemmen onze installatie echt af op de door jou ingevoerde gegevens en foto’s. Bij twijfel of onduidelijkheden nemen we graag persoonlijk contact op, zodat we geen verrassingen tegenkomen. De benodigde materialen worden vervolgens besteld.

2. We bereiden de installatie voor

De installatie wordt voorbereid. We lopen alle technische details door en plannen een afspraak met je in voor de installatie bij jouw thuis. Afhankelijk van de complexiteit komt er één of twee installateurs.

3. Veel laadplezier!

Onze installateurs geven je een korte instructie over de werking van de lader en testen deze grondig. Zo, jij bent klaar om elektrisch te gaan laden! Veel laadplezier!