Gecertificeerde installateurs

Als u een installateur inschakelt, wilt u natuurlijk kwaliteit en professionaliteit. Een certificaat is een bewijs van bekwaamheid en veiligheid. Naast de basiscertificeringen die relevant zijn in de installatiebranche, zijn wij ook nog eens erkend leerbedrijf. Het houdt ons scherp om continue te verbeteren en de jonge generatie klaar te stomen.

Logo Logo Logo

NEN 3140 is de Nederlandse norm voor het veilig werken aan elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Al onze installateurs zijn gecertificeerd om op een veilige manier installatie en onderhoud van laadpalen uit te voeren.

NEN 1010 is de algemene Nederlandse norm voor elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Doordat onze installateurs gecertificeerd zijn om elektrische installaties op te leveren, weet jij zeker dat jouw laadpaal na de installatie voldoet aan de eisen en veilig gebruikt kan worden.

Onze beloften

Dankzij gecertificeerde monteurs zijn onze installaties betrouwbaar.

Met onze kennis en ervaring over smart homes zijn we “the smartest choice”.

Bij ons krijg je altijd persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Wij zijn dé installateurs van laadpalen in Nederland met jaren ervaring in ons team.

Groenopladen.nl en moederbedrijf 50five zijn beide een erkend leerbedrijf. Wij bieden stagemogelijkheden voor studenten en leiden deze studenten op tot professionele installateurs. Onze installatiehelden dragen hun kennis graag over aan de volgende generatie.

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van onder meer de technische detailhandel. Techniek Nederland vertegenwoordigt meer dan 6.300 bedrijven, waaronder 50five waar groenopladen.nl een specialistisch onderdeel van is.