Deskundige installatie

Omdat een laadstation werkt met hoge spanning en vooral hoge stroom, kan je deze zonder elektrotechnische kennis niet zelf installeren. Deskundige installatie is belangrijk zodat je zeker weet dat de installatie veilig verloopt, en dat de laadpaal veilig is voor gebruik na de installatie.

Heb je vragen over de installatie?

Quality comes first

Voor een laadpaalinstallatie sturen wij vaak twee deskundige installateurs. Samen zorgen zij dat de laadpaal veilig en correct wordt geïnstalleerd. Onze installateurs zijn gecertificeerd en zijn getraind door de merken waarmee wij zijn gepartnerd. Bovendien is groenopladen.nl, onderdeel van 50five, een erkend leerbedrijf. Onze installateurs zetten zich in om hun expertise en kennis over te dragen aan de volgende generatie professionals.

Installateur Martijn:

“Het leukste is om ná de installatie van de paal ook de app uit te leggen aan de klant. Dat is het eerste moment dat de laadpaal werkt, de klant het smart voordeel ziet en het is tevens het bewijs dat de installatie gelukt is.”

Vraag deskundig advies aan

Installateur Roy:

“Klanten blij maken is het leukste wat er is. Door een professionele installatie te verrichten en alle vragen van de klant te kunnen beantwoorden.”

Vraag deskundig advies aan