Laadpalen voor bedrijven

Door de toename van het aantal elektrische auto’s op de weg, neemt ook de vraag naar oplaadpunten in rap tempo toe. Als eigenaar van een pand of bedrijf kun je je bezoekers van dienst zijn door op locatie oplaadpunten aan te bieden. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten: je stimuleert een emissievrije toekomst en je kunt je investering rendabel maken. Lees hier alles over de regelgeving en de mogelijkheid om te profiteren van subsidies. Interesse in een laadoplossing voor je bedrijf? Laat je gegevens achter en we helpen je graag verder!

Vraag deskundig advies aan

Logo Logo Logo

Regelgeving

Heb je een bedrijf of commercieel gebouw met 10 of meer parkeerplaatsen? Dan is het vanaf 2020 verplicht om op minimaal 10% ervan een laadpunt te hebben staan. Het betreft nu nog een regel voor nieuwe en grondig gerenoveerde gebouwen, maar deze gaat vanaf 2025 ook gelden voor bestaande panden.

Lees meer

Subsidieregelingen

Als je als ondernemer investeert in milieuvriendelijke oplossingen, zoals een laadpaal, kom je in aanmerking voor subsidieregelingen. Zo kun je tot 75% investeringskosten afschrijven en kom je in aanmerking voor een investeringsaftrek. Een laadpaal installeren wordt op deze manier door de overheid gestimuleerd.

Lees meer

Financieringsmogelijkheden

Naast de eventuele subsidieregelingen, is het ook mogelijk om de investering voor de laadoplossing te financieren. In onze offertes worden standaard twee looptijden voorgerekend en krijg je een indicatie van de betreffende termijnbedragen. Andere looptijden zijn uiteraard mogelijk. Vraag hiernaar bij onze adviseurs tijdens de offerte fase en zij nemen graag de mogelijkheden door.
Nog even niet toe aan een offerte, maar wil je vooraf weten wat hier de mogelijkheden van zijn? Stuur ons dan een bericht.

Financier je investering

Vraag een schouwing aan

Wil je informatie over het plaatsen van een laadpaal bij je bedrijf en de mogelijkheden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werken wij?

Om ervoor te zorgen dat we precies weten welke situatie we aantreffen, komt altijd een van onze medewerkers langs voor een schouwing op elke locatie waar laadstations komen te staan. Zo bepalen we welk materiaal we nodig hebben en wat de beste en voordeligste route voor de kabels is. Zo kunnen we het laadstation in één keer goed installeren. Ook zien we waar mogelijk  moeilijkheden kunnen ontstaan, waar we op kunnen anticiperen. Het komt ook voor dat we eerst op basis van fotos een inschatting maken van de situatie om een indicatieve prijs af te geven.

Door een nauwkeurige inspectie vooraf uit te voeren, zijn we in staat om een realistische offerte op te stellen. Transparantie is voor ons zeer belangrijk, zodat je als klant direct weet waar je aan toe bent als we de offerte naar je opsturen. Dit betekent dat er weinig kans is dat er achteraf nog kosten bijkomen voor onvoorzien werk, wat bij andere partijen nogal eens het geval kan zijn waardoor je uiteindelijk duurder uit bent.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Kantoorgebouwen

Meer en meer weggebruikers rijden elektrisch. Dat kunnen je medewerkers zijn, maar ook bezoekers. Een laadstation op kantoor is voor hen de ideale oplossing om opgeladen weer op weg te gaan. Bovendien laat je zien dat duurzaamheid belangrijk is voor je bedrijf.

Midden- en kleinbedrijf

Ook voor de kleinere ondernemers met een eigen parkeerplaats is een laadstation interessant en bereikbaar. We helpen je met deskundig advies over de geschikte laadpaal en eventuele subsidies waarvoor je in aanmerking komt.

Residentiële gebouwen

Ben je eigenaar van een residentieel gebouw met een eigen parkeerplaats, zoals bijvoorbeeld een appartementencomplex? Zorg dan dat je bent voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden. Als je beschikt over meer dan 10 parkeerplaatsen, wordt een laadpaal op den duur zelfs verplicht.

Fleet management

Heb je een bedrijfsvloot onder je hoede en wil je het aantal laadoplossingen verhogen, vanwege de toename van elektrische auto’s binnen het lease-segment? Neem contact met ons op en we verzorgen de installatie ervan van A tot Z.