Sluiten
Binnen 2 weken geïnstalleerd
Gecertificeerde installateurs
Zakelijke financiering mogelijk

De 50five e-mobility laadpas

Maakt elektrisch rijden pas echt compleet. Overal onbeperkt laden. En met ons abonnement op jouw laadpaal kun je jouw laadkosten automatisch verrekenen met je werkgever. Speciaal voor de zakelijke klanten is het mogelijk om zelfs gastgebruik toe te staan. Interesse in een laadpaal en ons laadabonnement?

Waarom het 50five e-mobility abonnement?

Ontzorging

De 50five e-mobility software neemt je werk uit handen door laadkosten automatisch te verrekenen, met een werkgever, met werknemers of met klanten. Als particulier of voor je bedrijf, alles wordt voor je geregeld.

Controle

Stel je laadpalen open voor derden, stel je eigen gekozen tarieven in en houd eenvoudig overzicht over al je laadpalen en de laadsessies. Zo kun je werknemers, gasten en klanten probleemloos laten opladen bij jouw laadpalen.

Brede dekking

Met de laadpas van 50five kun je opladen bij meer dan 28.000 openbare laadpunten in Nederland en ruim 150.000 laadpunten door heel Europa. Als de accu van je auto bijna leeg is ben je altijd dicht bij een laadpunt.

Laadabonnement voor bedrijven

Het 50five e-mobility abonnement is ideaal voor bedrijfseigenaren, maar ook voor laadpaalexploitanten. Met het 50five e-mobility abonnement kun je je laadpalen openstellen voor gasten - en klanten - en kun je commerciële tarieven instellen per laadsessie, per kWh en meer. Bovendien ontvang je natuurlijk de 50five laadpas.

Laadpas voor particulieren

Voor €5,50 per maand kun je al laden bij meer dan 28.000 openbare laadpunten in Nederland en ruim 150.000 laadpunten in Europa. Je betaalt aan 50five géén extra starttarief per laadsessie. Betaal achteraf via een maandfactuur waar al je laadsessies overzichtelijk op staan.

Laadpas voor particulieren

Voor €5,50 per maand kun je al laden bij meer dan 28.000 openbare laadpunten in Nederland en ruim 150.000 laadpunten in Europa. Je betaalt aan 50five géén extra starttarief per laadsessie. Betaal achteraf via een maandfactuur waar al je laadsessies overzichtelijk op staan.

Opbouw van tarieven

Als je thuis oplaadt met de 50five laadpas betaal je je normale tarief voor stroom zonder extra kosten, maar bij een openbare lader is dat niet het geval. De eigenaar van de openbare laadpaal, oftewel de laadpuntexploitant, kan eigen tarieven instellen voor de laadpalen in zijn beheer.

Deze kosten zijn opgebouwd uit een starttarief, een kWh-tarief en een uurtarief. Naast deze tarieven betaal je je abonnementskosten aan 50five. Wij brengen geen extra kosten per laadsessie, kWh of tijdseenheid in rekening; alleen het vaste maandelijkse bedrag dat afgesproken is.

All-in-one laadoplossing

Wij bieden de totale laadoplossing voor jouw behoeften in één keer: de laadpaal (of laadpalen), installatie én het laadpaalbeheer met laadpas. Of je nou particulier elektrisch rijdt, een bedrijf hebt met een paar parkeerplekken, of eigenaar bent van een groot wagenpark. Het 50five e-mobility abonnement is geschikt voor iedereen.  Heb je interesse in een 50five laadpas? Start de keuzehulp en vraag een offerte voor een thuislader aan.

Abonnementen

Basis

Het Basis abonnement is geschikt voor elke elektrische rijder. Je kunt met onze laadpas onbeperkt laden bij maar liefst 28.000 laadpunten in Nederland en zo’n 150.000 laadpunten in heel Europa. Het abonnement is maandelijks opzegbaar na een jaar en je betaalt geen opstartkosten. De laadpas zelf is gratis.

Voordelen:

  • Je thuislader activeren met de laadpas
  • Laden bij 28.000 openbare laadpalen in Nederland
  • Laden bij ruim 150.000 openbare laadpalen in Europa

Business

Stel via de 50five software zelf tarieven in voor je eigen laadpalen, en verwerkt automatisch facturatie van laadsessies van derden bij je laadpalen. Zo weet je precies hoe lang het zal duren om de investering in je laadpalen terug te verdienen, en kun je zelfs je eigen verdienmodel op de laadpalen toepassen.

Voordelen:

  • Verdien de investering in je laadpalen sneller terug dankzij commerciële tarieven
  • Pas je eigen verdienmodel toe om je laadpalen winstgevend te maken

 

Basis

Business

Inzicht in laadsessie

X

X

Start/Stop met laadpas

X

X

Laadpas koppelen aan station

X

X

Standaard rapportages

X

X

Automatisch verrekenen met werkgever

X

X

Openstellen voor derden

 

X

Instellen commerciële tarieven

 

X

Automatische facturatie

 

X

 

 

 

Prijs incl. BTW

€ 5,50 p. mnd

€ 9,99 p. mnd

Excl. BTW

€ 4,55 p. mnd

€ 8,26 p. mnd

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Interesse in een laadpaal en
laadabonnement?