Onze partners

Groenopladen.nl staat voor kwaliteit. We werken samen met aanbieders van slimme laadpalen die de toekomst voor ogen houden. Wij zijn momenteel gepartnerd met drie professionele merken die elk laadstation met unieke, slimme functies aanbieden. Op deze manier kunnen wij met ons zorgvuldig samengestelde assortiment iedere klantvraag bedienen.

EVBox biedt geavanceerde laadpalen die zeer geschikt zijn voor automatische facturering. Bij EVBox krijg je via een BackOffice-abonnement toegang tot het online EVBox platform waar je facturering en andere zaken in kan zien. Bij EVBox gebruik je een laadpas of autostart. Onze ervaring leert dat EVBox een sterke voorkeur in de markt heeft en mag daarom niet ontbreken in ons assortiment.

Wallbox biedt compacte laadstations met verschillende handige functies. Met een Wallbox laadstation krijg je toegang tot het MyWallbox online platform. Bovendien kan je Wallbox laadstations activeren met gezichtsherkenning en handgebaren. Super smart en een stijlvolle toevoeging aan ons volledige aanbod!

Zappi heeft laadpalen ontwikkeld met als doel; groener laden. Met een Zappi laadpaal kan je kiezen uit 3 laadprofielen, waarvan het ECO+ profiel zeer milieuvriendelijk is. De laadpaal gebruikt dan geen netstroom, maar alleen groene energie zoals van jouw zonnepanelen. Dit gedachtegoed sluit direct aan bij dat van groenopladen.nl.