EVBox

Elektrische auto’s worden steeds voordeliger en comfortabeler, en hebben talloze voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld lage kosten per kilometer als je elektrisch rijdt, en je draagt natuurlijk bij aan een beter milieu. Maar als je elektrisch rijdt, dan wil je natuurlijk ook eenvoudig kunnen opladen. EVBox en Groenopladen.nl bieden samen perfecte laadoplossingen voor bedrijven en particulieren met advies, installatie en hoogwaardige producten.

Logo Logo Logo

EVBox & Groenopladen.nl

Of je nu thuis, op je werk of in het openbaar wil laden, de missie van EVBox is simpel; de best mogelijke laadoplossing leveren. Wereldwijd zijn er in meer dan 70 landen al ruim 150.000 EVBox laadpunten geplaatst. De laadpalen van EVBox zijn ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoudig beheer. Daarvoor is EVBox Laadbeheer ontwikkeld; managementsoftware die je op de computer en op je smartphone kan gebruiken.

En waar EVBox hoogwaardige producten levert, leveren wij een zorgeloos proces. Wij bieden deskundig advies op maat en installatie door gecertificeerde experts.

Onmiddellijk een offerte voor een EVBox laadpaal?

Vraag offerte aan

Waarom EVBox?

Veilig en efficiënt laden

EVBox laadpalen zijn voorzien van slimme features zodat de auto veilig en efficient opgeladen wordt. Zo begin je de dag met een volledig opgeladen auto en zonder zorgen. Wanneer je thuis komt steek je de laadkabel simpelweg in de auto, en de EVBox laadpaal neemt het over.

Automatische verrekening

Via EVBox Laadbeheer kunnen laadkosten automatisch verrekend worden, bijvoorbeeld wanneer je een leaseauto rijdt. Zo hoef je niet te rommelen met laadkosten en declaratieformulieren. EVBox Laadbeheer neemt je dit werk uit handen.

Futureproof

Ten opzichte van een normaal stopcontact laadt een EVBox laadpaal tot wel 8 keer sneller. Bovendien werken EVBox laders met alle huidige elektrische auto’s, en met elektrische auto’s die in de toekomst op de markt gebracht worden.

EVBox laadpalen

Elvi

De EVBox Elvi is een geavanceerde laadpaal met 1 laadpunt. De Elvi is geschikt voor alle elektrische auto’s. Waar je bij de HomeLine optioneel functies toe kan voegen, zijn stroomlekdetectie en online verbinding bij de Elvi altijd inbegrepen. Bovendien heb je met de Elvi laadpaal realtime inzicht in laadsessies. Dynamic load balancing is bij de Elvi optioneel.

BusinessLine

De EVBox BusinessLine is met 2 laadpunten ideaal voor kantoorpanden en ander zakelijk gebruik. Ook bij de Businessline geniet je van automatische verrekening van laadkosten. Bovendien kan je naast EVBox Laadbeheer ook andere (OCPP-conforme) software gebruiken om de BusinessLine laadpaal te beheren.

HomeLine

De EVBox HomeLine heeft 1 laadpunt en is ook geschikt voor iedere elektrische auto. De HomeLine is zeer geschikt voor particulier gebruik en dankzij automatische verrekening van laadkosten ook zeer geschikt voor leaserijders. Bij de HomeLine laadpaal zijn stroomlekdetectie, online verbinding en dynamic load balacing optioneel.

Slim laden

Efficiënt met Dynamic Load Balancing

Dankzij Dynamic Loadbalancing herkent de laadpaal hoeveel energie je in huis verbruikt en past het laadvermogen voor de auto hier op aan. Zo worden schade en extra kosten door overbelasting voorkomen.

Overzichtelijk laadbeheer

Via EVBox Laadbeheer en mobiele app heb je realtime inzicht in energieverbruik, laadsessies en bijbehorende kosten. Zo heb je als beheerder van de laadpaal altijd duidelijkheid en volledige controle.

Integratie met zonnepanelen

Met EVBox Smart Charging kunnen zonnepanelen en de laadpaal samenwerken, en kan opgewekte energie gebruikt worden om de auto op te laden. Zo laadt je nog voordeliger en hoef je minder energie terug te leveren.

Deskundige installatie

Onze experts zorgen voor een deskundige installatie. Wij werken nauw samen met EVBox, waar onze experts worden getraind zodat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en beste technieken.

Niet zeker welke laadpaal geschikt is voor jouw situatie? Vul de keuzehulp in en ontvang vrijblijvend, persoonlijk advies.

Naar keuzehulp