Sluiten
Binnen 2 weken geïnstalleerd
Gecertificeerde installateurs
Zakelijke financiering mogelijk

Groen = slim!

Bij groenopladen.nl zijn we fan van elektrisch rijden. Waarom? Heel simpel, omdat dit een groenere toekomst voor ons allemaal biedt. Daarnaast vinden we dat het opladen van je auto niet alleen noodzaak is, maar zien we het laadstation als onderdeel van een duurzaam huis. De laadpaal houdt rekening met het stroomverbruik in huis en werkt samen met eventuele andere groene stroomoplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Onze laadoplossingen bieden comfort, gemak én fun. De toekomst is volgens ons niet alleen groen, maar ook slim!

Onze beloften

Betrouwbaar

Groenopladen.nl staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk om in één keer een perfect werkend product op te leveren. Daarom werken we met betrouwbare merken en professionele installateurs.

Smart

Wij zien de laadpaal als een slim apparaat dat echt in een smart home geïntegreerd kan worden. Zo is de laadpaal niet een op zichzelf staand product, maar een onderdeel van het volledige ecosysteem van je slimme huis.

Persoonlijk

Je krijgt persoonlijk advies, dat goed afgestemd is op jouw situatie en wensen. Samen met jou brengen we in kaart welke functies jouw laadstation moet hebben, door te inventariseren hoe jij deze gaat gebruiken.

Expertise

Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet je niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Groenopladen is dé one-stop-shop voor laadpalen!

    • We bieden deskundig advies, hoogwaardige producten, installatie én de laadpas!
    • We hebben reeds meer dan 3000 installaties uitgevoerd bij mensen thuis
    • We installeren tot twee laadpunten bij mensen thuis
    • En 3 tot 8 laadpunten bij midden- en kleinbedrijven
    • Groenopladen is een initiatief van 50five, met een achtergrond in smart home

Eric H. – Arnhem

Rijdt een Tesla model S en koos
voor EVBox Homeline

"Leuk bedrijf, duidelijke communicatie. Er moest ook wat sierbestrating losgemaakt en teruggelegd worden, dat is netjes gedaan. Qua tijd viel het boren door de fundering erg tegen (erg harde beton), dat is dus iets om rekening mee te houden (in je planning). Flinke klus en ook meterkast moest uitgebreid worden. Monteur twijfelde nog even en senior collega mee laten kijken, dat geeft wel een prettig gevoel."

Nico H. – Engelen

Rijdt een Nissan Leaf en koos
een Wallbox

"Ik ben geholpen door Job van groenopladen.nl. Slimme vent en wist me goed te adviseren. Uiteindelijk voor Wallbox Copper gegaan. Mooi ding en echt wel vet design. De installatie duurde wat lang, maar ze hebben alle tijd genomen om zaken netjes en goed aan te sluiten. Gaten geboord, kabels getrokken en alles met een vrolijke lach. Mijn meterkast ziet er strak uit en de app is ook werkend opgeleverd. Ik zeg, dikke prima!"

Bart O. - Grave

Rijdt een Audi A3 e-tron en koos
een EVBox Elvi

"Erg tevreden over dit bedrijf. Online aanvraag ingediend. Goed advies gekregen over welke lader het beste bij mijn wensen past en duidelijk uitleg gekregen waarom. De lader is vervolgens snel geplaatst en installateurs kwamen met z'n tweeën en werkten netjes."

Vragen? Neem contact met ons op.

We gaan zo snel mogelijk aan de slag met je vraag en reageren binnen 48 uur.

Elektrisch rijden wint al een tijd aan populariteit en Nederland loopt voorop. Zo zijn er in ons land de meeste laadpunten per vierkante kilometer en per kilometer wegdek. Handig, maar thuisladen is nog steeds de goedkoopste optie. Wij helpen je graag aan een slimme laadpaal en maken deze onderdeel van jouw duurzame huis!

Egbert Hietberg

Commercial director 50five
& Mede-initiatiefnemer van groenopladen.nl