Sluiten
Binnen 2 weken geïnstalleerd
Gecertificeerde installateurs
Zakelijke financiering mogelijk

Bespaar nóg meer met zonnepanelen

Gefeliciteerd met je laadpaal! Met behulp van de laadpaal ga je duurzamer en goedkoper rijden. Maar heb je al eens nagedacht over zonnepanelen? Door de auto op te laden met stroom die je zelf opwekt ben je nóg goedkoper uit. Daardoor verdien je de zonnepanelen extra snel terug. Vraag nu een zonnepanelen offerte aan bij onze partner, Sungevity, en ontvang €150 extra korting!

De voordelen van rijden op zonnestroom:

Goedkoper opladen

Door je laadpaal te combineren met zonnepanelen kun je de auto bijna gratis opladen. Dat terwijl je werkgever je reiskosten blijft vergoeden, en je gebruik kan maken van de saldering voor zonne-energie.

Minder terugleveren

Energie terugleveren aan je energieleverancier is niet voordelig. Door je opgewekte energie te gebruiken voor de auto heb je minder energie over die tegen een onvoordelig tarief teruggeleverd moet worden.

Snel terugverdienen

Door de opgewekte energie van de panelen effectief te gebruiken en geen energie terug te leveren, verdien je de zonnepanelen in feite sneller terug. Dat kan al in 6 jaar terwijl de panelen wel 25 jaar mee gaan.

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen? Vul het
onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan met €150 extra korting!

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Sungevity is onze partner in zonnepanelen. Zijn doen er alles aan om de overstap naar zonnestroom volledig zorgeloos te maken. Ze bieden persoonlijk advies dat gericht is op jouw situatie, en deskundige installatie.

Bovendien geniet je bij Sungevity van de SunSure garantie: Sungevity garandeert de eerste 10 jaar de opbrengst van je zonnepanelen. Als de panelen minder opbrengen dan voorspeld, vergoedt Sungevity het verschil in keiharde euro's!