Rijden op zonnestroom; klaar voor de toekomst

Elektrisch rijden is duurzaam en voordelig. Elektrisch rijden is echter nog duurzamer wanneer gereden wordt op zonnestroom. Groenopladen en Sungevity hebben de handen ineen geslagen om dit vanaf nu mogelijk te maken.

Logo Logo Logo

De voordelen op een rij:

Bijna gratis opladen

Door tijdens de installatie van een laadpaal ook zonnepanelen te plaatsen, wordt de elektrische auto in feite gratis opgeladen met zonne-energie. Ondertussen worden de reiskosten, doorgaans €0,19 per kilometer, nog steeds betaald door de werkgever terwijl de saldering voor zonne-energie ook nog van kracht is.

Minder energie terugleveren

Een vaak gehoord thema rondom zonnepanelen is het zogenaamde terugleveren. Dit houdt in dat je de energie die je opwekt, maar niet verbruikt, teruglevert aan de energieleverancier. Met een laadstation maak je dus optimaal gebruik van je opgewekte stroom, en verklein je de hoeveelheid stroom die teruggeleverd moet worden.

Duurzaam én voordelig

Met een elektrische auto heb je al een mooie stap gezet naar een duurzamer Nederland. Met zonnepanelen op je dak ben je helemaal klaar voor de toekomst en gegarandeerd van een vast en laag tarief. Vaak heb je zonnepanelen al na 6 jaar terugverdiend, terwijl zonnepanelen 25 jaar schone stroom opwekken. Dat betekent toch al snel 18 jaar gratis energie!

Benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Plan een adviesgesprek in met onze zon-experts.

Vraag advies aan

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt Groenopladen samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom zo makkelijk mogelijk te maken. Zonder tijdrovende bezoeken en gewoon online op een moment dat het jou uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten en regelt alles voor je. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van het zonnestroomsysteem.”

Persoonlijk advies

Je weet precies wat je de opbrengst, kosten en voordeel zijn. Je ziet dus exact wat je bespaart. 100% duidelijk en transparant, zonder kleine lettertjes.

10 jaar opbrengstgarantie

Leveren jouw zonnepanelen de komende 10 jaar minder stroom op dan voorspeld? Dan betalen wij je direct de gemiste opbrengst in harde euro’s terug. Wel zo eerlijk!

10 jaar monitoring.

Onze zonne-experts monitoren jaarlijks jouw opbrengst. Zodat jij zorgeloos kunt genieten. Is er tussentijds toch iets aan de hand? Dan staan we altijd voor je klaar.

Deskundige installatie

Onze experts zorgen voor een deskundige installatie. Ons Zonnekeurmerk – uitgeven door onafhankelijke specialisten namens de overheid – biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Dat is vrij uniek, want slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

De Sungevity app

Liggen de zonnepanelen te stralen op jouw dak? Dan kan je op elk moment via je eigen Mijn Sungevity monitoringsportal precies zien wat je opwekt. Handig! Want meer inzicht is meer besparen. En je bent altijd op de hoogte van de laatste prestaties van jouw zonnepanelen set. Het enige wat jij nodig hebt? Je smartphone, tablet of computer.

Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor

Sungevity is de zonnepanelen-expert sinds 2012. De afgelopen jaren hebben we meer dan 10.000 huishoudens voorzien van zonnepanelen. Daar zijn we trots en zuinig op!

Benieuwd wat jij kunt besparen met zonnepanelen? Plan een adviesgesprek in met onze zon-experts.

Vraag advies aan